Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیام تبریک روز پدر به وسیله متن ادبی و رسمی، اس ام اس، استوری، پیامک، مسیج، وضعیت واتساپ، عکس نوشته و شعر سیزدهم رجب برابر با ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ و روز میلاد امیرالمومنین (ع) مصادف با روز مرد و روز پدر ارسال می‌شود.

به گزارش ایمنا، روز پدر و روز مرد در ایران همزمان با میلاد امام اول، حضرت علی (ع) گرامی داشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهربان‌ترین بابای دنیا

صادقانه دوستت داریم و هزاران شاخه گل شقایق تقدیمت می‌کنیم.

ای تکیه‌گاه محکم من! ای پدر جان! ای ابر بارنده مهر و لطف و احسان‌ای نام زیبایت همیشه اعتبارم، خدمت به تو در همه حال هست افتخارم..

پدرم روزت مبارک

امروز که بزرگ شده‌ای و مسخ دستان خودت،

فراموش مکن آن روزی را که دستان کوچکت را

در میان دستان بزرگ پدرت قرارمی‌دادی

و او برائت قوی‌ترین و بهترین حامی بود!

امروز او از تو نه دستان بزرگت را می‌خواهد نه گام‌های استوارت را!

حالا تو تمام آرزویش هستی و دل خوشی روزهای سختی‌اش،

او از تو لبخند محبت آمیزی به پاس همه آن روزها و شب‌ها می‌خواهد.

لبخندت را از او دریغ مدار

و بدان دستانت هنوز کوچک است و امید و اعتبارت به اعتبار اوست.

ای چراغ روشن شب‌های تارم، پدرم روزت مبارک

به دنبال قشنگ‌ترین واژه‌ها و کلمات می‌گردم

اما هیچ کلمه و واژه‌ای نمی‌تواند عظمت حضور تو را در زندگی من وصف کند

فقط میگویم ” دوستت دارم پدر ” روزت مبارک

روز پدر بهانه است که بگوییم همیشه به داشتن پدری چون شما افتخار می‌کنیم

و همیشه این جمله زیبای شما را به یاد دارم که گفتی هیچ وقت موفقیت بزرگی بدون پشتکار مقدور نیست

امیدوارم همیشه در زندگی موفق و شادکام باشید.

روزتان مبارک پدر عزیزم

فلسفه «الا کلنگ»

اثبات بزرگی کسی است

که فرو می‌نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند

و پدر

همان بزرگ مردی است

که قامتش خم شد

تا ما قد بکشیم

روز پدر مبارک

ظاهرش جدی‌ست...

اما دلی دارد که مهربانی‌اش

به وسعت یک اقیانوس است!

بد قول نیست..

اما گرفتار است، با او راه بیا

خسته که باشد، تنهایش بگذار، او تودار است

صبر کن، خودش حرف‌هایش را می‌گوید!

او تمام دنیای من است …

پدر روزت مبارک

کاش بدانی برکت دعای تو

تکیه‌گاه آرزوهای من است

بی‌تو هر فصل کتاب عمر من

به خزان زندگی رسیدن است

پدر عزیزم روزت مبارک

با عشق فراوان در روز مرد بهترین‌ها را برائت می‌خواهم، زیرا تو بودی که معنای یک مرد واقعی را برای من تعریف کردی. من واقعاً خوشبختم که تو پدرم هستی.

پدر جان! با یک دنیا شور و اشتیاق وضوی عشق می‌گیرم و پیشانی بر خاک می‌گذارم

و خداوند را شکر می‌کنم که فرزند انسان بزرگ و وارسته‌ای، چون شما هستم

پدر جان! عاشقانه دوستت دارم و دستانت را می‌بوسم

روزت مبارک

تندیس جاودانه ایثار و فداکاری، پدر نازنینم

به کمال روح انسان، به حیات جسم، به تمام دنیا، به صدای رعد و طوفان، به نسیم عهد و پیمان، به خدای جسم و روحم، به نگاه پر شکوهت، که تو را عاشقانه می‌پرستم.

روزت مبارک پدرم

وقتی خدا پدرها را می‌آفرید، بهترین را برای من کنار گذاشت.

روزت مبارک

از اولین انشا

فقط یک جمله یادم مانده

بابا اگر نان داد

تاوان هم فراوان داد...

روز پدر مبارک

پدر عزیزم ای کاش توان آن را داشتم که از عرش تا فرش را برائت گلباران کنم

و بر دستان پر از مهر و عاطفه‌ات که مظهر عشق و ایثار است، بوسه بزنم

تو در تمام طول سال‌های عمرم و حتی در نبود مادرم همچون خورشیدی بر زندگی‌ام تابیدی

روز پدر را با سبدی از گل‌های یاس و نرگس تبریک می‌گویم

پدر جان باش و با بودنت باعث بودن من باش

روزت مبارک

صدها شاخه گل مریم تقدیم شما باشد که برای من در جهان بهترین هستید.

روز پدر مبارک

پدر مهربانم

هرگاه قادر به شمردن قطرات باران شدی

خواهی دانست که چه اندازه دوستت دارم

روز پدر را به تو یگانه حامی و پشتیبانم تبریک می‌گویم

پدر جان

تو به من آموختی که ساده زیستن زیباست

و من پنداشتم ساده نوشتن هم همچون ساده زیستن زیباست

این بهانه‌ای شد تا بگویم بی‌نهایت دوستت دارم

در روز پدر خداوند را با ناب‌ترین نیایش‌ها شاکرم و عاشقانه قلبم را تقدیمت می‌کنم‌ای که شبنم عشقت زیباترین شبنمی بود که بر روی گلبرگ‌های قلبم نشست

بدان تا وقتی شقایق هست، دوستت دارم

پدر! روزت مبارک

به یمن لطف تو بختم بلند خواهد شد

سرم به خاک رهت ارجمند خواهد شد

لبی که زمزمه درد می‌کند شب و روز

به یمن روی تو پر نوشخند خواهد شد

پدرم روزت مبارک

ابرها به آسمان تکیه می‌کنند

درختان به زمین

و من به مهربانی پدرم …

پدر مهربانم! روزت مبارک

پدرم: منی که پدر شده‌ام می‌دانم چه رنج‌هایی برای من کشیدی. من می‌دانم که با چه سختی‌هایی نیازهای من را بر طرف کردی، پدرم قسم به تمام روزهای سرد و گرم که برایم زحمت کشیدی دوستت دارم و خیالت برایم تکیه گاه است…

روزت مبارک

هیس!

آهسته‌تر خوشحالی کنید!

شاید کسی پدر نداشته باشد…

اینقدر این طلای با ارزش را به رخ نکشید…

قدرش را بدانید..

از کنارش بودن لذت ببرید،

دستانش را ببوسید،

ساعت‌ها نگاهش کنید، پدر هدیه نمی‌خواهد

پدر خودش هدیه است،

از دستش ندهید، برایش وقت بگذارید.

نگید بابا گیر، نده؛ من بزرگ شدم,

نه!! تو برای او همان موجود کوچولویی …. مواظب باش او فرشته توست که به زمین آمده تا از تو حمایت کند…

مواظب باش دل فرشته را نشکنی…

فقط کمی یواش تر!!!

شاید کسی دلش برای پدرش تنگ شده…

کد خبر 555574

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روز پدر متن روز پدر اس ام اس روز پدر پیام تبریک روز پدر تبریک روز پدر عکس روز پدر عکس پروفایل روز پدر متن تبریک روز پدر تبریک روز پدر عکس پیام تبریک روز مرد اس ام اس روز مرد تبریک روز مرد تبریک روز مرد عکس عکس روز مرد متن تبریک روز مرد متن روز مرد پیام تبریک روز مرد استوری روز مرد استوری روز پدر دلنوشته روز پدر عکس نوشته روز پدر پست اینستاگرام روز پدر اس ام اس ولادت حضرت علی پیام ولادت حضرت علی پیامک ولادت حضرت علی تبریک ولادت حضرت علی چه پیامی تبریک مناسبتی روز پدر 1400 تاریخ روز پدر 1400 عکس روز پدر مبارک ولادت امام علی ع و روز پدر ولادت حضرت علی و روز پدر ولادت امام علی ع و روز پدر در 1400 عکس نوشته تبریک روز پدر نامه برای روز پدر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق روزت مبارک دوستت دارم مبارک پدر روز مرد پدر جان برای من روز پدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران ادبیات داریم

مریم حسینیان با تأکید بر این‌که بحران ادبیات داریم، می‌گوید: مسئله نقد ادبی، کارگاه‌های ادبی و خاموش‌شدن چراغ جایزه‌های معتبر را از دلایلی می‌دانم که در فضای ادبی ما بحران، ایجاد کرده و این تقصیر مخاطب نیست.

این نویسنده در گفت‌وگو با ایسنا درباره مسئله مخاطب اظهار کرد: در واقع بحران ادبی است که سبب ریزش مخاطب می‌شود یا باعث می‌شود مخاطب سخت سراغ خواندن کارهای جدید برود؛ نباید همیشه توپ را در زمین مخاطب بیندازیم. به نظرم مخاطب خیلی باهوش است.

او با اشاره به تغییرات سیستم اطلاع‌رسانی و معرفی کتاب، گفت: زمانی رسانه‌های معتبری چون مجلات ادبی و مطبوعات و خبرگزاری‌ها که منابع محدود و مشخصی بودند به مخاطب برای انتخاب کتاب کمک می‌کردند و تکلیف مخاطب روشن بود؛ اما حالا هر کسی می‌تواند یک رسانه برای پیشنهاد کتاب باشد که این موضوع به سردرگمی مخاطب منجر می‌شود. همچنین با رشد ناشران خصوصی تعداد عنوان‌های کتاب افزایش پیدا کرده است و ما با دریایی از انواع کتاب‌ها با ژانرهای مختلف مواجه هستیم و نمی‌دانیم کدام را انتخاب کنیم.

حسینیان خاطرنشان کرد: در یک دهه گذشته کثرت کارگاه‌های آموزشی به ادبیات آسیب‌زده است؛ در واقع این موضوع باعث شده نویسندگان جدید با رزومه پروپیمان نداشته باشیم. از هر کارگاهی که در تهران یا شهرستان برگزار می‌شود، دو یا سه نفر کتاب منتشر می‌کنند، در واقع بحران ادبی دقیقاً اینجاست.

او ادامه داد: زمانی که برای انتشار کتاب سخت‌گیری خاصی وجود نداشته باشد و فردی که دوسه سال است شروع به نوشتن کرده با فیلتر کارگاهی که از آن بیرون‌آمده رمان یا مجموعه داستانی می‌نویسد و ناشران نیز کارشناسی سخت‌گیرانه‌ای در ادبیات داستانی نداشته باشند، این موضوع‌ها باعث می‌شود کتاب درجه یک مخصوصاً در ادبیات داستانی نداشته باشیم. در این سال‌ها عنوان‌های گردن‌کلفت نداشتیم.

این داستان‌نویس یادآور شد: در این سال‌ها بحث معرفی کتاب پررنگ بوده؛ اما بحث نقد ادبی کم‌رنگ شده است. مخصوصاً بعد از دوره کرونا و رشد فضای مجازی، هر کسی در صفحه خود کتابی را مطابق سلیقه شخصی‌اش معرفی می‌کند و معیارهایی که قبلاً برای معرفی کتاب وجود داشت، دیگر وجود ندارد. همچنین خاموش‌شدن چراغ جایزه‌های ادبی معتبر نیز در بحران ادبیات مؤثر بوده است؛ به‌هرحال کتاب‌ها از چند مسیر داوری عبور می‌کردند که همه این‌ها فروکش کرده است.

او با بیان اینکه باتوجه‌به قیمت بالا کتاب، کتاب کالای تجملی محسوب می‌شود، گفت: قبلاً مخاطب سه عنوان کتاب که اسمش را شنیده بود می‌خرید و شاید از دوتایش خوشش می‌آمد؛ اما حالا فیلتر مخاطب باتوجه‌به قیمت بالای کتاب، مقداری دقیق‌تر شده و می‌خواهد کتابی را بخرد که مطمئن باشد کتاب خوبی است. در سال‌های اخیر منابع کمک به مخاطب برای انتخاب کتاب، کمتر شده است و به همین دلیل ریزش مخاطب را داشتیم.

حسینیان خاطرنشان کرد: در طول چند سال گذشته عنوان‌های متعدد در ادبیات داستانی دارد منتشر می‌شود اما کتاب‌ها کم‌فروغ هستند. البته این موضوع به نسل‌های مختلف داستان‌نویسی نیز بر می‌گردد و قرار نیست یک جمعیت چند هزارنفره همه نویسنده باشند، از میان آن‌ها شاید ۱۰ نویسنده ماندگار باقی بماند. الان ما با این مسئله مواجه هستیم که به نظرم بحران قابل تأملی است و نامش را بحران ادبیات می‌گذارم و همین باعث می‌شود احساس کنیم بحران مخاطب داریم.

او درباره اینکه گاه این‌طور برداشت می‌شود که نویسنده برای مخاطبان خاصی می‌نویسد و به مخاطب وسیع فکر نمی‌کند، جایگاه مخاطب نیز اظهار کرد: همان‌طور که ادبیات سطح‌بندی شده است، مخاطب نیز سطح‌بندی می‌شود. هر کتابی برای هر مخاطبی نوشته نمی‌شود. ما سبک‌های مختلف نوشتن داریم؛ مخاطبی که کتاب رئالیستی دوست دارد، کتاب رئالیسم جادویی و فانتزی دوست ندارد؛ زیرا مخاطب این اثر نیست. این موضوع نه به معنای پایین‌بودن سطح مخاطب است نه ضعیف‌بودن اثر.

نویسنده «بهار برایم کاموا بیاور» و «ما اینجا داریم می‌میریم» ادامه داد: گاه منِ مخاطب از ناداستان اطلاعی ندارم و زمانی که یک ناداستان می‌خوانم شاید درک درستی از آن نداشته باشم و بگویم کتاب بدی بود. یا ممکن است مخاطبِ ادبیات عامه‌پسند بودم و بعد کتابی از یک نویسنده صاحب‌نام بخوانم و ناگهان با جهانی مواجه شوم که تابه‌حال با آن مواجه نبودم. برخی از نویسنده‌ها سبک خاصی دارند و نمی‌شود گفت نویسنده به مخاطب توجه ندارد. شخصاً این را قبول ندارم و به نظرم در هر ژانر از نویسنده اثر قابل تأملی خلق کند، اثر حتماً خوانده می‌شود.

این داستان‌نویس خاطرنشان کرد: به‌شدت معتقدم اثر خوب هنوز هم سینه‌به‌سینه و از طریق خود مخاطب کشف می‌شود. اگر کار قابل‌تأمل باشد، فرق نمی‌کند از یک کارگاه ادبی بیرون بیاید یا اتاق شخصی یک نویسنده حرفه‌ای، خوانده می‌شود. گاه در کارگاه‌ها اثر شگفت‌انگیزی نوشته می‌شود که نشان می‌دهد نویسنده خوبی است؛ اما نویسنده حرفه‌ای هم داریم که کتاب چهارم و پنجمشان کم‌رمق و اثر ضعیفی است. اگر اثر ضعیف باشد مخاطب درک می‌کند. هر ژانر مخاطب خود را دارد و اگر خوب باشد، حتماً دیده می‌شود.

مریم حسینیان ارتباط خود با مخاطب را عالی می‌داند و با بیان اینکه صفحات مجازی‌اش کاملاً خصوصی است، گفت: در دوران کرونا دو کتاب «بانو گوزن» و «نئوهاوکینگ‌ها» منتشر کردم، دو کتاب با دو سبک متفاوت؛ خب دو سال است درگیر بیماری بودم و «نئوهاوکینگ‌ها» هم روایت این بیماری‌ام است و در این دو سال نمی‌توانستم در جلسه‌ای حضور فیزیکی داشته باشم و همه ارتباط‌هایم مجازی بود و ارتباط خوبی با مخاطبان خود گرفتم. من برای همه مخاطبانم احترام قائلم و جز نویسنده‌هایی هستم که پاسخ تمامی پیام‌ها را می‌دهم. واکنش مخاطبانم برایم مهم است. برایم مهم است که مخاطبانم درباره کتاب‌هایم چه نظری دارند و از جمع‌بندی نظرها استفاده کرده‌ام.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حجازی: خوشحالم که در تیم پدرم حضور دارم
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • دستگیری ۲ خواهر قاتل پدر در تهران
  • تبریک خاص بوفون به باشگاه سابق: صعود مبارک!
  • تصویری پنجاه ساله از زحمت و تلاش؛ روز کارگر مبارک + عکس
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • پوستر ویژه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)
  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود
  • بحران ادبیات داریم